Această specialitate se adresează exclusiv femeilor și se ocupă cu fiziologia și tratarea afecțiunilor sistemului genital femin.

Obstetrica este o specialitate medicală care se ocupă cu fiziologia și patologia sarcinii și a nașterii, respectiv de tratamentul femeii și a pruncului în perioada pre-natală, natală și post-natală. Medicul obstetrician stabilește diagnosticul de sarcină, urmarește evoluția gravidei și embrionului (fătului) din primele săptămȃni de viață intrauterină pȃnă la termen, acorda asistență la naștere și postpartum. Ȋn urmărirea sarcinii, un rol fundamental ȋl are ecografia (diagnosticul de sarcină, stabilirea vȃrstei gestationale, excluderea unei sarcini extrauterine, depistarea malformațiilor fetale, discordanța de creștere, anomalii de localizare placentară).

LISTĂ TARIFE SERVICII MEDICALE

LISTĂ TARIFE ANALIZE LABORATOR

Ginecologia este specialitatea chirurgicală care se ocupă cu sănătatea sistemului reproducător feminin, ce înglobează vaginul, uterul, trompele uterine, ovarele precum şi sânii. Această specialitate vizează profilaxia, depistarea și tratamentul patologiei sferei genitale feminine, ncepȃnd cu identificarea și tratamentul corect al perturbărilor florei vaginale, bolilor cu transmitere sexuală, alegerea metodei contraceptive adecvate fiecărui cuplu, screening-ul cancerului de col prin examenul Babes Papanicolau, diagnosticarea și tratarea formațiunilor de la nivelul organelor genitale interne (fibrom uterin, chist ovarian), probleme de infertilitate și patologie a menopauzei.

 

 

TIPUL INVESTIGATIEI PRET (LEI)
Consultație inițială Obstetrică-Ginecologie 120
Consultație control Obstetrică-Ginecologie 100
Consultație senologie 80
Consultație infertilitate cuplu 150
Interpretare analize și conduită terapeutică 70
Montare sterilet (fara manevre) 150
Extragere fire 50
Pansament 50
Tratament local 50
Extragere sterilet 100
Biometrie fetală + doppler 200
Biometrie sarcină 150
Biometrie sarcină gemelară 280
Ecografie abdominala 150
Ecografie ginecologică transvaginală 150
Ecografie sarcină trim I (pana la 13s+ zile) 150
Ecografie sarcină trim II (intre 14s si 27s + 6 zile) 200
Ecografie sarcină trim III (dupa 28s) 200
Sarcină gemelară ecografie trim II, III (>= s24) 350

 

 

Dr. Roxana DUMITRU – Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie